Erasmus logo

Partneri školy pre odbornú a umeleckú prax

Szekesfehervari Balett

Sľuk

Sústredenie 2023/2024

SÚSTREDENIE – ZAČIATOK ŠKOLSKÉHO ROKA

 

Tento školský rok sa z dôvodu vystúpenia študentov tanečného odboru 3.9. v Tabačke v rámci festivalu MOVE FEST KOŠICE sa sústredenie neorganizuje na Zemplínskej Šírave.

 

Sústredenie - príprava na nový školský rok prebehne  od 4. 9.- 8. 9. 2023 (pondelok-piatok) formou upraveného rozvrhu v budove Súkromného konzervatória. Celý týždeň sa študenti jednotlivých odborov zúčastnia kondičných tréningov a pohybových príprav praktických umeleckých predmetov so svojimi pedagógmi.

 

Organizácia príchodu do školy – pondelok:

Do 8:00 – príchod do školy

8:00 – 9:00 stretnutie s triednymi pedagógmi

9:30 – začiatok sústredenia.

 

Prineste si so sebou:

Oblečenie a obuv:

Pevná športová obuv: beh v exteriéri. Tréningové oblečenie (rátať s piatimi tréningami denne). Cvičky/jazzovky/sneakre (ak nemáte - náhrada ponožky)

Iné:
Leukoplasty pre vlastné použitie/Obväzy pre vlastné použitie/Voltaren alebo inú masť pre vlastné použitie/Dezinfekčný sprej na rany pre vlastné použitie/Lieky, ktoré používate pri bolestiach - pre vlastné použitie

Program sústredenia:

Kondičné tréningy, workshopy, prednášky  s pedagógmi školy.  Presný rozvrh sústredenia zverejníme v posledný augustový týždeň.

Poznámka 1 : Na sústredení sa budú potvrdzovať rôzne potrebné potvrdenia o návšteve školy a iné. Prosíme Vás, aby Ste si so sebou doniesli potrebné tlačivá.

TANEČNÝ ODBOR: Vám sa predĺži sústredenie o 1 deň. 8.-9.9. prebehnú workshopy súčasného tanca s Vladom Benitom Šoltysom - pedagógom VŠMU.

Dňa 3. 9. 2023 o 18:00 vystúpia študenti Tanečného odboru  v Tabačke na festivale MOVE FEST Košice. Príďte nás podporiť do hľadiska. O 18:30 sa predstavia v choreografii Vlada Benita Šoltýsa študenti našej partnerskej školy Janáčkovej konzervatoři v Ostrave.

 

V prípade otázok nás prosím kontaktujte mailom : skke@skke.sk alebo na t.č. 0917 621 228.

 

Mgr. Boris Girdasov, riaditeľ